#Blog Voetbal is (prijzen)oorlog

Voetbal & het alles-in-één-pakket

Voetbal: U heeft het vast en zeker wel mee gekregen: vlak voor het begin van de voetbalcompetitie in Nederland, de Eredivisie, waren Fox Sports Nederland en KPN beland in een soort bloedstollende finale, waar we al ver in de verlenging zitten, op het moment dat Fox Sports besluit met gestrekt been in te gaan op KPN, dat haar concurrentiepositie (voorsprong) op een soort catenaccio-wijze probeert te behouden. De strategie van KPN was vooral gericht op het voorkomen van tegendoelpunten, terwijl Fox Sports vol in de aanval ging, in een poging om haar achterstand (lees: jarenlange verliesdraaiende formule) nog om te kunnen zetten in een overwinning.

https://www.zelfvergelijken.eu/vergelijkers/zelf-vergelijken/

Hoewel Fox Sports dit potje voetbal inderdaad tot de laatste minuut leek te winnen, was het uiteindelijk KPN dat op een fabelachtige manier in korte tijd, een beetje zoals de Duitsers tegen Brazilië op het WK 2014, korte metten maakte met Fox Sports. Het had geen grote praatjes in de media, maar haalde verwoestend uit met haar daadkrachtige acties. Op een manier waarvan Ernst Happel zou hebben gezegd: ‘kein geloel, füssball spielen’. Het resultaat: KPN-klanten kijken Fox Sports nu onder betere voorwaarden.

https://www.glasvezel-bestellen.nl/

Nu deze strijd tussen KPN en Fox Sports is bedaard, kunnen de vergelijkers van alles-in-één-pakketten er weer op los. Het wordt interessant om te zien, hoe andere providers dan KPN, bijvoorbeeld Ziggo of XS4All, zullen inspringen op deze ontwikkelingen. Zullen ze goedkope alles in één pakketten bieden? Of gaan ze misschien TV pakketten splitsen? Misschien richten ze zich straks wel op Internet en mobiele telefonie aanbiedingen. De toekomst zal het uitwijzen. Op dit moment lijkt de consument de grote winnaar.

Kies uw pakket ook zelf samen via onze vergelijkers en vergelijk uw oude pakket met de nieuwe aanbiedingen op het gebied van TV, internet en vaste telefonie.

Sinds enkele weken is de nieuwe vergelijkingswebsite zelfvergelijken.eu online en het maakt een snelle ontwikkeling door. Deze vergelijkingswebsite biedt een toegankelijke manier voor consumenten om prijzen van verschillende producten te vergelijken. Het biedt een handig overzicht voor u als consument, om in slechts enkele klikken, prijzen te vergelijken. Ook blijft u via zelfvergelijken.eu zelf op de hoogte van de nieuwste telefoonaanbiedingen. Maar ook helpt het u bij autoverzekeringen vergelijken, alles in 1 pakketten.

Bekijk zelf uw voordeel en bespaar via deze link

 

About The Author

Related Posts

Show Buttons
Hide Buttons