Wat maakt een goede vergelijkingswebsite? (III)

Hoe herken je een goede vergelijkingswebsite?

Een goede vergelijkingswebsite.  of In vorige delen van deze blog schreven we al eerder over wat een goede vergelijkingswebsite nodig heeft. Daar focusten we veel op jou persoonlijk. Daarmee gaven we je tips om voor jezelf helder te krijgen, wáár je precies naar op zoek bent. In de blog van deze week, gaan we eens kijken naar het product. Wat zijn handige zaken om in het achterhoofd te houden, wanneer je een vergelijkingswebsite bezoekt?
Na het lezen van deze blog, hopen we je weer een beetje geholpen te hebben met het vinden van een goede vergelijkingswebsite. Naast de onze natuurlijk.

Dat klopt, het is handig dat je meerdere websites in de gaten houdt. En dat stimuleren we alleen maar. Door een aantal websites voor jezelf uit te zoeken, waaronder deze, kun je ook voor jezelf als een soort price watcher spelen. Maar let op:

Let niet alleen op prijs, maar ook op de kwaliteit

Een veelvoorkomend fenomeen, is dat we filteren op de prijs. We zijn natuurlijk nog altijd Nederlanders. Echter, op die manier loop je de goede vergelijkingswebsite misschien wel mis.  Kijk dus niet alleen naar de prijs, maar ook naar de kwaliteit van de verzekering, het abonnement of smartphone. Daarmee kun je voor jezelf een afweging maken, of je ‘goed’ zit. Een goede vergelijkingswebsite komt vaak met een rankingsysteem. Daar worden beoordelingen getoond, wat helpt in het maken van je keuze. Het is daarbij nuttig om hiervoor een vergelijkingssite te gebruiken die ook de kwaliteit meeweegt in de vergelijking.

 

Op zelfvergelijken.eu bieden we je niet alleen vergelijkers van verzekeraars. Zoals een autoverzekering. Of pakketten op het gebied van TV of telefonie, zoals een alles in één pakket, of energie aanbiedingen of sim-only abonnementen, óók houden we voor jou bij, wáár je goede deals kunt vinden. En we geven in deze blog tips over hoe je zelf de beste deals binnen haalt. Dat maakt ons bijna dief van onze eigen portemonnee. Toch doen we het, simpelweg omdat internet marketing onze passie is. Net zoals het delen van (nuttige) informatie. Houd deze blog dus continu in de gaten en vergeet onze vergelijkers niet.

Wat vind jij van onze blogs? Deel jouw mening met ons in de comments, of doe eens iets geks en geef een compliment. Daar zijn we ook wel van.

About The Author

Related Posts

Show Buttons
Hide Buttons